Smile 4 you

Lips

Lijepom i skladnom osmijehu osim zubi pridonose i pune i senzualne usne.

U našoj dentalnoj ordinaciji nudimo uslugu aplikacije hijaluronskih filera u usne. Kod aplikacije filera u usne uvijek težimo prirodnom izgledu koji se uklapa u izgled cijelog lica.

Ako ste nezadovoljni izgledom Vaših usana, hijaluronski fileri su sigurno i učinkovito rješenje za postizanje punijeg i definiranijeg izgleda usana.

Koristimo visokokvalitetne hijaluronske filere prirodnog podrijetla proizvođača Neauvia koji se pažljivo ubrizgavaju u usne kako bi se postigao željeni volumen i oblik. Ovi fileri djeluju tako da privlače vodu, što rezultira hidratiziranim i punijim usnama.

Aplikacija filera je bezbolna i provodimo ju uvijek uz primjenu lokalne anestezije i anestetske kreme. Zahvat traje otprilike 30 do 45 minuta, a količinu filera koju ćemo aplicirati određujemo individualno ovisno o potrebama pacijenata.

Trajanje filera varira ovisno o brzini metabolizma i vrsti filera. U prosjeku traje do 6 mjeseci nakon čega se postupak može ponoviti. Nuspojave kod tretmana su minimalne, a sve upute nakon aplikacije Vam detaljno objasni naša dr. Sanja.

Prije i poslije

Najčešća pitanja

Koje su moguće nuspojave kod hijaluronskih filera u usnama?

Što se tiče nuspojava, hijaluronski fileri su općenito sigurni i dobro podnošljivi. Moguće nuspojave su minimalne i obično prolazne, uključujući blago crvenilo, oticanje ili modrice na mjestu ubrizgavanja. Rijetko se mogu pojaviti alergijske reakcije. Ukoliko se pridržavate uputa nakon aplikacije filera, nuspojave su svedene na minimum.

Što je migracija filera u usnama i kako se može spriječiti?

Migracija filera u usnama odnosi se na kretanje filera izvan područja gdje je prvotno ubrizgan. Iako je rijedak slučaj, migracija filera može se dogoditi iz različitih razloga. Odabir iskusnog i kvalificiranog stručnjaka za primjenu filera koji će pažljivo ubrizgati filer na odgovarajuća mjesta, ključan je za minimaliziranje rizika od migracije.

Koliko dugo traju fileri u usnama?

Trajanje filera u usnama može varirati ovisno o individualnim faktorima, kao što su brzina metabolizma, vrsta filera koji se koristi i način primjene. U prosjeku, fileri u usnama mogu trajati do 6 mjeseci, nakon čega se postupak može ponoviti kako bi se održao željeni izgled.

Što smijem činiti, a što ne, nakon tretmana filerom?

Nakon tretmana hijaluronskim filerom preporučuje se ne koristiti make-up 12 sati, ne pušiti, izbjegavati pritisak na usne, saunu i direktno izlaganje suncu. Obavezno je doći na kontrolni pregled 10 dana nakon aplikacije.

Je li aplikacija filera bolna?

Nije jer koristimo lokalnu anesteziju i anestetsku kremu.

Naručite se