Smile 4 you

Estetika

Ljepota je uvijek subjektivna i u očima promatrača.

Estetske zahvate koje radimo u našoj stomatološkoj ordinaciji uvijek detaljno planiramo, pripremamo i fotografiramo. Bilo da je riječ o zubima, usnama ili nekom drugom estetskom zahvatu, prirodnost i uklapanje u cjelinu lica je nešto čemu težimo, a najdraže nam je kad nam pacijenti kažu da su svi primijetili na njima neku promjenu na licu, ali nitko ne prepoznaje o kojoj točno promjeni se radi.

Izbjeljivanje zubi
Saznajte više

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi je estetski stomatološki zahvat kojim izbjeljujemo zube na siguran i učinkovit način. U našoj ordinaciji zube izbjeljujemo uz pomoć Beyond II lampe. Zahvaljujući njenoj visokoj snazi, tretman se provodi u 3 ciklusa po 15 minuta. Beyond II lampa je potpuno siguran način izbjeljivanja bez štetnih učinaka na zubnu caklinu i zubno meso.

Najčešća pitanja

Zubne ljuskice
Saznajte više

Zubne ljuskice

Zubne ljuskice su tanki prilagođeni protetski nadomjestak koji se trajno lijepi na prednju površinu zubi kako bi poboljšale njihov izgled. Zubnim ljuskicama korigiramo veličinu, oblik, boju i neželjeni razmak zubi. Zubne ljuskice mogu biti izrađene od različitih materijala, a najčešće se koriste kompozitne i keramičke ljuskice.

Najčešća pitanja

Lips
Saznajte više

Lips

Lijepom i skladnom osmijehu osim zubi pridonose i pune i senzualne usne. U našoj dentalnoj ordinaciji nudimo uslugu aplikacije hijaluronskih filera u usne. Kod aplikacije filera u usne uvijek težimo prirodnom izgledu koji se uklapa u izgled cijelog lica.

Najčešća pitanja

Prozirni aparatić za zube
Prozirni aparatić za zube
Saznajte više

Prozirni aparatić za zube

Prozirni aparatić za zube predstavlja inovativno rješenje za ispravljanje zubnih nepravilnosti. Ovi zubni aparatići su estetski privlačni, jer su izrađeni od prozirnog materijala koji ih čini gotovo neprimjetnima. Mnogi pacijenti se odlučuju za prozirne aparatiće kako bi postigli ravne zube bez upotrebe tradicionalnih metalnih bravica.

Najčešća pitanja

Pjeskarenje zubi
Pjeskarenje zubi

Pjeskarenje zubi

Pjeskarenje zubi je uz čišćenje zubnog kamenca preventivni stomatološki postupak. Pjeskarenjem zubi uklanjamo zubni plak i površinske pigmentacije po zubima, te propuhujemo sva područja između zubi. Pjeskarenje zubi radimo uz pomoć pjeskare i praha kojem je dodan osvježavajući okus mentola ili voća, kako bi bio što ugodniji za pacijenta.

Najčešća pitanja

Zubni nakit
Pjeskarenje zubi

Zubni nakit

U našoj stomatološkoj ordinaciji nudimo uslugu postavljanja zubnog nakita. Iskoristite mogućnost personalizacije svog osmijeha i učinite Vaš osmijeh još privlačnijim. Sam postupak postavljanja zubnog nakita je bezbolan i traje svega nekoliko minuta.

Najčešća pitanja

Naručite se